Nervositeit, faalangst en zwaarmoedigheid.

Nervositeit, faalangst en zwaarmoedigheid.

Een paar maanden geleden kwam ik op de site van Marianne van der Pol terecht. Ik was gelijk geïnteresseerd in de therapievormen die bij haar te volgen zijn. Ik heb al jaren last van met name mentale klachten waaronder nervositeit, faalangst, zwaarmoedigheid en besluiteloosheid. Ik heb hiervoor verschillende hulpverleners gezien. Ze hebben allen bijgedragen aan mijn ‘herstel’. Maar ik bleef voelen dat er nog iets meer dwarszat. Ik kon niet precies de vinger leggen op wat dat kon zijn. Op de site van Marianne las ik dat het onderbewustzijn veel van ons gedrag bepaalt en daarmee ook ‘klachten’ in stand kan houden.

In haar therapie behandelde zij me met tijdslijnen, NLP, EMDR en lichte trances. Zij koos per sessie welke behandeling voor dat moment het meest geschikt was. Vanaf de eerste sessie kwamen er emoties uit het verleden naar boven waar ik bewust geen weet van had.

Door deze negatieve emoties te erkennen, toe te laten en vervolgens te verwerken en los te laten kon ik blokkades in mijn hedendaagse leven verminderen of opheffen. Ik kwam tot belangrijke inzichten over mezelf en wist samen met Marianne nieuwe doelen te stellen. Door deze therapie heb ik meer grip op mijn leven en meer keuzemogelijkheden gekregen.

Simone