Stress en Prikkelbare Darmsyndroom (PDS)

Stress en Prikkelbare Darmsyndroom (PDS)

Ik leg de lat steeds erg hoog bij mezelf. Hierdoor kom ik in de problemen op mijn werk en in mijn privéleven. Ik kan me dan niet ontspannen. Ze zijn allemaal blij met me op mijn werk, maar ik ervaar het zelf als zwaar. Ik heb moeite om dingen feitelijk te benaderen, emoties krijgen snel de overhand. Ik verlies hierdoor veel energie. Ook heb ik problemen met mijn darmen.

Enigszins sceptisch kwam ik in de praktijk bij Marianne. Maar al gauw voelde ik me vertrouwd. Marianne biedt praktische handvatten om problemen aan te pakken. Ik heb sessies gehad met hypnotherapie en NLP. Ik werd assertiever, kreeg meer zelfvertrouwen en ging grenzen stellen. Mijn zelfinzicht is toegenomen en de veranderingen die ik doormaakte vielen ook op in mijn omgeving.

Ook wilde ik aan mijn prikkelbare darmsyndroom werken. Marianne legde uit dat zij hiervoor meestal het bewezen behandelprotocol van Michael Mahoney gebruikt. Hij is hypnotherapeut in het Guardian Medical Centre in Engeland. Toch koos ik voor Reconnectieve Healing. Dit was heel bijzonder. Ik ervoer tijdens de sessies vooral innerlijke rust. Ik hoefde alleen maar te liggen. Mijn PDS-klachten namen sterk af.

Het heeft me veel opgeleverd. Ik voel me na de sessies Hypnotherapie en Reconnectieve Healings meer ontspannen, sterker en energieker.

Suze