In zeven stappen naar hernieuwde energie en veerkracht

In zeven stappen naar hernieuwde energie en veerkracht

vlinderOm jouw stressklachten op te lossen, gebruik ik een beproefde methode. Deze is gebaseerd op bijna 39 jaar praktijkervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Ik speel altijd in op de vraag die jij hebt en waar je behoefte aan hebt. Daarnaast bied ik je een methode aan die zeven stappen omvat. Dit zijn ze:

1 Naar de kern van jouw stress
We gaan op zoek naar de diepere, vaak onbewuste oorzaken van jouw stressklachten. Je krijgt inzicht welke gedrag en welke gedachten en gevoelens invloed hebben op jouw klachten. Dit bewustzijn zorgt al direct voor meer rust.

2 Gedachten en emoties in balans
Hoe denk je over jezelf, je werk en je relaties met anderen? Deze innerlijke overtuigingen werken soms heel belemmerend. Ze kunnen zelfs geestelijke en lichamelijke klachten veroorzaken. Tijdens deze sessie onderzoeken we welke gedachten jou belemmeren om ontspannen en zelfverzekerd te zijn. Ik laat je ervaren hoe je deze gedachten kunt ombuigen om de balans tussen gevoel en gedachten te herstellen.

3 Nare ervaringen achter je laten
Vervelende gebeurtenissen in het verleden kunnen nog altijd een negatieve invloed op je hebben. Zonder dat je je daarvan bewust bent. Ze tasten je zelfvertrouwen aan. Zo belemmeren ze je om te doen wat je echt wilt doen. In deze sessie sporen we die ervaring op en gaan we aan de slag om ze definitief te verwerken. Je voelt al meteen meer energie.

4 Contact met je gevoel
Negatieve gedachten en gevoelens ontstaan vaak in de kindertijd. Ze kunnen heel hardnekkig zijn zonder dat je er erg in hebt. Hierdoor reageer je op uiteenlopende situaties met ‘kinderlijk’ gedrag. Het is heel bevrijdend om je hiervan bewust te worden. Dat bereiken we in deze sessie.

5 Omgaan met stress
Stress kan je helemaal overweldigen. In plaats van actie te ondernemen, blokkeer je. Je voelt je onmachtig er raakt misschien wel in paniek. In deze sessie laat ik je ervaren hoe je je zelf hiervan bevrijdt. Wanneer je dit onder de knie hebt, ervaar je een ongelooflijk gevoel van vrijheid en kracht.

6 Voor jezelf opkomen
Ontdek in deze sessie wat jouw diepste behoeftes zijn en hoe je hiermee omgaat. Leer grenzen stellen om jezelf niet meer tekort te doen. Voel hoe je kracht toeneemt en de energie blijft stromen.

7 Veranderingen in jezelf verankeren
In deze afsluitende sessie kijken we terug op wat je hebt geleerd en ervaren. Ik ga je leren hoe je voortaan zelf ongewenste gedachten kunt ombuigen. Hoe je meester blijft van je eigen gedachten, gevoel en gedrag zodat je elke uitdaging op je pad weer aandurft.

Gratis extra’s
Na elke sessie krijg je een informatieblad mee en een audiobestand met oefeningen. Hiermee versterk je zelf, in je eigen tijd en wanneer het jou uitkomt het effect van de sessies.

Burnout:
Toen ik bij Marianne kwam zat ik in een negatieve spiraal. Ik was moe, ik sliep slecht, had relatieproblemen en op m’n werk was ik lang niet zo energiek als ik gewend was. Ik wist niet welke kant het op moest gaan. Voor m’n gevoel zat ik tegen een burnout aan.
Ik was op zoek naar een gedragsverandering waardoor ik beter in staat zou zijn om m’n grenzen aan te geven. En vooral een groot verlangen naar RUST. Op zoek naar een geschikte behandelmethode kwam ik op de site van Transformatie van Marianne. Ik kreeg er een goed gevoel bij.
Tijdens de sessies kwam alles in een razend tempo aan bod; mijn piekeren tijdens het slapen, mijn relatie met m’n ouders, m’n echtgenoot en kinderen. M’n positie op m’n werk. En na iedere sessie merkte ik dat er RUST ontstond. 

Heerlijk… dank, Marianne! M.K. (manager)

Resultaten van jouw investering in dit programma zijn:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Lastige gebeurtenissen en situaties de baas blijven
  • Angsten en onzekerheden overwinnen
  • Meer rust en meer balans
  • Meer energie en veerkracht
  • Beter slapen
  • Makkelijker ontspannen

Wil jij dit ook?

Klik hier voor meer informatie