uitspraken van cliënten

Uitspraken van cliënten

Depressief en uitgeput

Ik was erg depressief en terneergeslagen. Ik kon op dat moment alleen maar huilen en was niet meer in staat om te werken. De therapie van Marianne, de gesprekken hebben mij enorm geholpen. Ik kreeg tools mee om thuis te oefenen. Dit heeft bij gedragen aan een snelle genezing. De verschillende therapiemethoden die ik heb ervaren en geleerd, helpen me in dagen dat het wat minder met me gaat. Dan voel ik me meteen weer goed en geniet ik van het leven.

Mieke, Maatschappelijk werkster
background_line

Stress en Prikkelbare Darmsyndroom (PDS)

Ik leg de lat steeds erg hoog bij mezelf. Hierdoor kom ik in de problemen op mijn werk en in mijn privéleven. Ik kan me dan niet ontspannen. Ze zijn allemaal blij met me op mijn werk, maar ik ervaar het zelf als zwaar. Ik heb moeite om dingen feitelijk te benaderen, emoties krijgen snel de overhand. Ik verlies hierdoor veel energie. Ook heb ik problemen met mijn darmen.

Enigszins sceptisch kwam ik in de praktijk bij Marianne. Maar al gauw voelde ik me vertrouwd. Marianne biedt praktische handvatten om problemen aan te pakken. Ik heb sessies gehad met hypnotherapie en NLP. Ik werd assertiever, kreeg meer zelfvertrouwen en ging grenzen stellen. Mijn zelfinzicht is toegenomen en de veranderingen die ik doormaakte vielen ook op in mijn omgeving.

Ook wilde ik aan mijn prikkelbare darmsyndroom werken. Marianne legde uit dat zij hiervoor meestal het bewezen behandelprotocol van Michael Mahoney gebruikt. Hij is hypnotherapeut in het Guardian Medical Centre in Engeland. Toch koos ik voor Reconnectieve Healing. Dit was heel bijzonder. Ik ervoer tijdens de sessies vooral innerlijke rust. Ik hoefde alleen maar te liggen. Mijn PDS-klachten namen sterk af.

Het heeft me veel opgeleverd. Ik voel me na de sessies Hypnotherapie en Reconnectieve Healings meer ontspannen, sterker en energieker.

Suze
background_line

Problemen in werk en relatie en weinig zelfvertrouwen

Ik twijfel altijd aan mezelf. Doe ik het wel goed? Ik stelde hoge eisen aan mezelf. Ik wilde dat het stopte want mijn relaties liepen niet goed en ook in mijn werk had ik problemen. Ik heb eerst 5 sessies gevolgd en toen stelde Marianne nog voor om zelf diverse ondersteunende methoden te leren. Die kan ik altijd toepassen wanneer ik mij bijvoorbeeld gestresst voel.

Ik was benieuwd, want het ging al zo goed. Maar iets achter de hand wat ik zelf kon doen vond ik ook fijn. Naast wat ik al allemaal geleerd had. Deze sessies vond ik ook leuk en zinvol om dit te leren. Het gaf ook direct een goed gevoel. Ik voel me nu geweldig en ik had nooit gedacht dat dit allemaal zo snel zou gaan. Super Marianne bedankt…

Hellen
background_line
Nervositeit, faalangst en zwaarmoedigheid.

Een paar maanden geleden kwam ik op de site van Marianne van der Pol terecht. Ik was gelijk geïnteresseerd in de therapievormen die bij haar te volgen zijn. Ik heb al jaren last van met name mentale klachten waaronder nervositeit, faalangst, zwaarmoedigheid en besluiteloosheid. Ik heb hiervoor verschillende hulpverleners gezien. Ze hebben allen bijgedragen aan mijn ‘herstel’. Maar ik bleef voelen dat er nog iets meer dwarszat. Ik kon niet precies de vinger leggen op wat dat kon zijn. Op de site van Marianne las ik dat het onderbewustzijn veel van ons gedrag bepaalt en daarmee ook ‘klachten’ in stand kan houden.

In haar therapie behandelde zij me met tijdslijnen, NLP, EMDR en lichte trances. Zij koos per sessie welke behandeling voor dat moment het meest geschikt was. Vanaf de eerste sessie kwamen er emoties uit het verleden naar boven waar ik bewust geen weet van had.

Door deze negatieve emoties te erkennen, toe te laten en vervolgens te verwerken en los te laten kon ik blokkades in mijn hedendaagse leven verminderen of opheffen. Ik kwam tot belangrijke inzichten over mezelf en wist samen met Marianne nieuwe doelen te stellen. Door deze therapie heb ik meer grip op mijn leven en meer keuzemogelijkheden gekregen.

Simone
background_line