Wie ik ben

“Praten over problemen lost niets op. Ik help je om de diepere oorzaken aan te pakken.”

Wie ik ben
Als therapeut en coach zet ik me volledig in om stressklachten blijvend op te lossen. Ik kan hierbij putten uit jarenlange praktijkervaring en diverse opleidingen en trainingen. Ik ben afgestudeerd in maatschappelijk werk. Daarna heb ik nog de volgende trainingen en opleidingen gevolgd:

  • Post-HBO NLP-Master (Neuro Linguïstisch Programmeren) bij burnout en psychische en psychosomatische klachten.
  • HBO-opleiding hypnotherapie/ psychotherapie bij klachten van psychische en psychosomatische aard.
  • Post HBO-opleiding burnout en stress consulent.
  • Post HBO-opleiding EMDR therapeut voor behandeling van trauma’s, posttraumatisch stresssyndroom, fobieën, angsten.
  • Post HBO-opleiding psycho-somatische coach voor behandeling van prikkelbare darm syndroom en migraine.
  • Opleiding relatietherapeut. (Emotioneel Focussed Therapie)

Dankzij mijn brede achtergrond kon ik een aanpak ontwikkelen die al na zeven intensieve sessies blijvend resultaat geeft. Heb je een vraag of wil je meteen een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Bel 06 – 47 79 44 94 of mail naar support@mariannevanderpol.nl

strand_b