Tegenslagen kan je niet vermijden

“Tegenslagen kan je niet vermijden. Je kan wel leren er beter mee om te gaan.”

strand

Mijn aanpak
Er zijn veel verschillende methoden en therapieën om stressklachten en burn-out te behandelen. In mijn bijna 39 jarige loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg, heb ik ze van nabij meegemaakt. Daarnaast begon ik in 1999 mijn eigen praktijk en mijn expertise werd uitgebreid door aanvullende beroepsopleidingen die ik heb gevolgd.
Ik heb in mijn praktijk ervaren wat de beste resultaten geeft. Op basis hiervan heb ik mijn zeven-stappenaanpak ontwikkeld. Vaak kunnen we slechts in zeven sessies achterhalen we de diepere oorzaken van jouw stressklachten, lossen deze op en maken we jou weerbaarder en vitaler.

De exacte invulling van de zeven stappen is nooit precies hetzelfde. Wat het beste werkt, verschilt immers van mens tot mens. Wat voor jou de optimale aanpak is hangt af van je persoonlijkheid, wat je precies wilt bereiken en de oorzaken van jouw stressklachten.

Ons eerste – vrijblijvende – gesprek gebruik ik vooral om een beeld te krijgen van deze factoren. Dit eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Wil je iets doen aan je stressklachten? Maak dan nu meteen een afspraak voor een gratis halfuur consult.

Bel 06 – 47 79 44 94 of mail naar info@transformatie.nu